OnePlus introduceert 'Pouch', een 3-in-1 powerbank, oplader en kabel

OnePlus heeft een nieuwe, stoere accessoire aangekondigd, de 'Pouch'. Dit is in wezen een 3-in-1-accessoire, een powerbank, een oplader en een kabel. Zoals je op de meegeleverde afbeeldingen kunt zien, ziet het er behoorlijk interessant uit.

De OnePlus Pouch is een 3-in-1 accessoire ontworpen in samenwerking met Sharge

OnePlus werkte samen met 'Sharge' om dit ding te ontwerpen en te lanceren. Het OnePlus-zakje wordt geleverd in één kleur en combineert de kenmerkende rode en witte kleurencombinatie van OnePlus.

De powerbank heeft hier een capaciteit van 10.000 mAh, wat tegenwoordig standaard is. Het wordt echter ook geleverd met een afneembare wandlader. Hij wordt overigens met magneten op de powerbank zelf aangesloten.

De kabel is langs de zijkanten van het apparaat bevestigd (het is trouwens een Type-C naar Type-C-kabel) en de oplader kan 40 W USB PD snel opladen aan. Sluit je hem aan op een SuperVOOC apparaat, dan gaat hij tot 55W. Het biedt dus wel snel opladen.

Wat ook heel netjes is aan deze oplader is dat er drie poorten zijn om op te laden. Je zou het nooit kunnen zeggen op basis van de grootte en het ontwerp. Dat is zeker een mooi gebaar.

Dit apparaat is wereldwijd compatibel, zegt Sharge

Er wordt ook opgemerkt dat de ‘Sharge’ in samenwerking met de OnePlus-gemeenschap is gemaakt en dat deze wereldwijde compatibiliteit heeft voor de VS, de EU, India, het VK en Australië.

Gezien het feit dat ‘Sharge’ dit accessoire daadwerkelijk heeft geproduceerd, ook al is het in samenwerking met OnePlus ontworpen, is het beschikbaar via de Sharge-website. Als je geïnteresseerd bent, kun je hem tot 9 juni kopen voor $ 99,99 (20% korting). De aankooplink vindt u hieronder.

Sharge merkt ook op dat zodra de pre-orderperiode voorbij is, het 'Pouch' naar de magazijnen van Sharge in de VS, de EU en India zal worden verzonden. Op die manier zouden de meeste mensen problemen met de douane moeten kunnen vermijden, en zou het product eind juni bij u moeten aankomen.

Koop het OnePlus-etui (deel)

Thijs Van der Does