De beste Sonos-deals voor mei 2024

Wilt u uw huis vullen met geweldige multiroom-audio? Sonos is de onbetwiste kampioen, maar het kan een prijzige onderneming zijn. Gelukkig is dit je kans om de beste Sonos-deals te bemachtigen en flink te besparen!

Dankzij de naadloze multiroom-opstelling van Sonos is het een favoriet in het huishouden voor gesynchroniseerde, vertragingsvrije muziek in het hele huis. Als je een Sonos-systeem op het oog hebt, mis dan deze zeldzame kans niet: het komt niet vaak voor dat je kortingen vindt op gloednieuwe Sonos-luidsprekers.

Of je nu helemaal opnieuw begint met een Sonos Era 100 of een Move 2 of Arc toevoegt aan je bestaande installatie, dit is het perfecte moment om te upgraden. Houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat nieuwere modellen zoals de Arc worden afgeprijsd, dus grijp ze zolang je kunt.

Wacht niet: deze Sonos-deals duren niet lang!

Beste Sonos-deals

Sonos-producten zijn zelden in de uitverkoop, dus als ze wel in de uitverkoop zijn, is dat een behoorlijk groot probleem. Deze tijd van het jaar blijven Sonos-producten over het algemeen in de aanbieding met kleine kortingen. De Sonos One-serie is bijvoorbeeld ongeveer 20% gedaald. Dat is geen enorme korting, maar het is de moeite waard om erop te springen.

In dit bericht vind je de beste deals voor Sonos-producten van dit moment. Dat omvat de hele line-up, zoals de Sonos Era, One, One SL, Beam, Arc, Ray, Move, Five en de Sub, om er maar een paar te noemen. Je kunt dus een echt cool klinkende audio-installatie in je huis bouwen, zonder meer uit te geven dan nodig is.

Hieronder vind je alle huidige Sonos-deals en uitverkoop voor de feestdagen en daarna. We zullen deze lijst blijven bijwerken naarmate er nieuwe verkopen verschijnen. Zorg er dus voor dat u deze als bladwijzer bewaart.

Thijs Van der Does