Specificaties Samsung Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro lekken

Samsung gaat volgende maand eindelijk nieuwe oordopjes onthullen tijdens Unpacked in Parijs. Het bedrijf gaat twee nieuwe modellen aankondigen: Galaxy Buds 3 en Galaxy Buds 3 Pro. En ze lijken meer op elkaar dan ooit tevoren.

Beide Buds 3-modellen zullen verkrijgbaar zijn in twee kleuren: zilver en wit. Samen met IP57 voor stof- en waterbestendigheid, en natuurlijk SmartThings Find. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je oordopjes kwijtraakt.

Bij de Buds 3 Pro kijken we naar een tweewegluidspreker versus de eenrichtingsluidspreker op de standaard Buds 3. Deze bevat ook adaptieve geluidsbeheersing, bladverlichting en omgevingsgeluid, maar de Buds 3 laat alles achter. dat achter. Het andere grote verschil is de levensduur van de batterij, met 5 uur met ANC aan voor Buds 3 en 6 uur met ANC aan voor Buds 3 Pro. Als ANC uitgeschakeld is, zal dat met een uur toenemen. De hoesjes hebben ook iets andere afmetingen, waarbij Buds 3 een batterijduur tot 24 uur biedt met de case en 30 uur op de Buds 3 Pro.

Een waardige upgrade van de Galaxy Buds-reeks

Samsung heeft zijn Galaxy Buds sinds 2022 niet meer geüpgraded. Vorig jaar bracht Samsung de Galaxy Buds FE uit, die vrijwel vergelijkbaar was met de Galaxy Buds 2 – die in 2021 werd gelanceerd. Samsung-gebruikers zijn dus absoluut klaar voor een upgrade naar de Galaxy Knoppen opstelling. Hoewel we de prijzen van Buds 3 of Buds 3 Pro nog niet kennen, verwachten we wel dat de prijzen vergelijkbaar zullen zijn met die van de Buds 2 en Buds 2 Pro, die respectievelijk $ 139 en $ 229 kosten. Dat zou hen concurrerend houden met de Pixel Buds en de AirPods.

Het is echt geweldig om te zien dat Samsung actieve ruisonderdrukking tot een basisfunctie maakt in het hele assortiment Galaxy Buds. Zelfs de Galaxy Buds FE, die vorig jaar werd aangekondigd voor $ 99, bieden ANC. Samsung voegt ook ultrahoogstaand geluid toe aan beide Buds 3-modellen, met 24 bit/96 kHz, wat geweldig zal klinken vanaf je Samsung-smartphone.

Wij verwachten dat Samsung deze tijdens Unpacked of wellicht vlak voor Unpacked zal aankondigen. Soms kondigt Samsung vóór Unpacked een paar kleinere producten aan, vooral als ze veel producten te melden hebben op Unpacked. En tot nu toe verwachten we dat ze de Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch Ultra zullen aankondigen. Om nog maar te zwijgen: er komen waarschijnlijk ook enkele nieuwe tablets.

Thijs Van der Does