Koop de ongelooflijk klinkende Sonos Era 300 voor slechts $ 359

Amazon verkoopt de Sonos Era 300 momenteel voor slechts $ 359, wat een vrij zeldzame verkoop is, waardoor je $ 90 kunt besparen op de Era 300. Onnodig te zeggen dat dit een dieptepunt is voor deze luidspreker.

De Sonos Era 300 is de nieuwe middenklasse speaker van Sonos, ter vervanging van de PLAY:3 van vele jaren geleden aangezien Sonos de Five nog steeds verkoopt. Het is een behoorlijk mooie luidspreker die ongelooflijk klinkt. Zoals de meeste nieuwere luidsprekers van Sonos, gebruikt de Era 300 ook Dolby Atmos om het beste geluid te leveren dat je in een luidspreker voor deze prijs kunt vinden.

Uiteraard is dit Sonos, dus ook de multiroom audiofuncties mogen we niet vergeten. Met de Era 300 kun je hem koppelen aan een soundbar zoals de Beam 2 (die ook met korting wordt aangeboden) of de Arc. Je zou twee Era 300's kunnen pakken en een werkelijk ongelooflijke surround sound-opstelling hebben, vooral als je de Sub Mini toevoegt. In feite is dat de opstelling die ik heb, en ik ben er absoluut dol op. Met multiroom audio kun je bovendien overal in huis speakers neerzetten om samen te spelen. Zet er dus één in de kelder, één in de keuken en de slaapkamer, en ze synchroniseren allemaal perfect zonder enige vertraging. Dit komt omdat Sonos wifi gebruikt voor streaming versus Bluetooth.

Voor de Sonos Era 300 is dit een behoorlijk ongelooflijke deal, die we waarschijnlijk niet snel meer zullen zien. Dus als je erover hebt nagedacht om er een op te halen, is dit het moment om dat te doen.

Koop bij Amazon

Thijs Van der Does