Hoe Cynet MSP's rijk maakt en hun klanten veilig maakt

Managed Service Providers (MSP's) staan ​​in de frontlinie van de stijgende vraag naar cyberbeveiligingsdiensten, omdat cyberaanvallen in volume en verfijning toenemen. Cynet is uitgegroeid tot de beveiligingsleverancier bij uitstek voor MSP's om te profiteren van bestaande relaties met MKB-klanten en hun klantenbestand op winstgevende wijze uit te breiden. Door een volledige reeks cyberbeveiligingsmogelijkheden te verenigen in een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing, stelt Cynet's All-in-One Cybersecurity Platform MSP's in staat een volledige inbreukbeschermingsservice te bieden met één enkele tool, ondersteund door 24/7 deskundige ondersteuning, voor snelle winst .

Alles-in-één voordelen voor MSP's

Traditioneel hebben MSP's beveiligingsoplossingen van verschillende leveranciers samengevoegd, wat heeft geleid tot een complexe en dure tech-stack. Cynet heeft deze uitdaging opgelost met een alles-in-één platform dat Extended Detection and Response (XDR), Endpoint Protection Platform (EPP), Endpoint Detection and Response (EDR), Managed Detection and Response (MDR), Security Information en Event Management omvat (SIEM), Security Orchestration, Automation, and Response (SOAR), samen met verschillende andere belangrijke beveiligingstools. Deze uniek gestroomlijnde aanpak vertaalt zich in verschillende voordelen voor MSP’s:

  • Besparingen: Door de noodzaak voor licenties van meerdere leveranciers en doorlopend onderhoud voor verschillende beveiligingstools te elimineren, biedt Cynet aanzienlijke kostenbesparingen voor MSP's die een beveiligingsdienst opzetten.
  • Eenvoud: De single-platformaanpak van Cynet vermindert de last van training en maakt de implementatie eenvoudiger voor MSP-technici, waardoor waardevolle tijd en middelen vrijkomen voor inkomstengenererende prioriteiten.
  • Schaalbaarheid: Cynet schaalt net zo snel als het klantenbestand van een MSP, zonder tijd en moeite te verspillen aan infrastructuurupgrades.
  • Zichtbaarheid: Het Cynet-platform vergroot de zichtbaarheid in de hele omgeving (eindpunten, netwerken, gebruikers en cloud), terwijl het gegevens over deze componenten verrijkt, resultaten correleert en prioriteit geeft aan bedreigingen. Dit gestroomlijnde proces maakt een efficiëntere en effectievere analyse en jacht op bedreigingen mogelijk, waardoor beveiligingsteams zich snel kunnen concentreren op de meest kritieke problemen.
  • Prestatie: Het Cynet-platform presteerde beter dan vrijwel alle andere providers in de prestigieuze 2023 MITRE ATT&CK Evaluation for Endpoint Protection. Cynet scoorde een perfecte 100% voor bedreigingsdetectie en een perfecte 100% voor analytische dekking, wat de effectiviteit van het platform bevestigt.
Cynet

Maximaliseren van efficiëntie en expertise

De end-to-end automatisering van Cynet is een gamechanger voor MSP's. In het geval van een incident verminderen de Automated Response Playbooks van Cynet de handmatige afhandeling met 90%, voor 50 keer snellere resultaten. Het All-in-One Cybersecurity Platform wordt ook ondersteund door ingebouwde MDR-ondersteuning van CyOps, Cynets interne team van beveiligingsexperts van wereldklasse, die fungeren als verlengstuk van het MSP-team om de oplossing te versnellen. Deze combinatie van automatisering en expertise ontgrendelt:

  • Verbeterde dienstverlening: Door gebruik te maken van CyOps om de vaardigheden van hun eigen team op te schalen – zonder kostbare personeelskosten toe te voegen – kunnen MSP's de beveiligingspositie van hun klanten versterken en tegelijkertijd on-demand ondersteuning faciliteren.
  • Verbeterde klanttevredenheid: Snellere responstijden en betere bescherming leiden tot tevredener klanten, waardoor het klantverloop afneemt en de terugkerende inkomsten voor de MSP-partners van Cynet toenemen.
  • Verbeterde bescherming: Automated Response Playbooks zorgen ervoor dat elke waarschuwing correct en consistent wordt onderzocht, zodat bedreigingen niet door de kieren glippen.
  • Meer winst: Lagere arbeidskosten, snellere resultaten, versnellen de time-to-value en verbeteren de marges voor MSP's.

Marktdifferentiatie en concurrentievoordeel

Cynet maakte furore in de meest recente MITRE ATT&CK-evaluaties. Voor de eerste keer ooit leverde een leverancier 100% detectie En 100% analytische dekking — zonder configuratiewijzigingen. “Geen configuratiewijzigingen” betekent volledige bescherming, direct uit de doos. Deze ongekende prestaties, gekoppeld aan het gebruiksgemak en de ingebouwde MDR-ondersteuning van Cynet, vormen een overtuigend bewijs voor MSP's om zich te onderscheiden in een drukke en concurrerende markt voor beveiligingsdiensten.

Geef prioriteit aan winst en bescherming

Door een gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing aan te bieden, stelt Cynet MSP's in staat hun marges te maximaliseren en uitzonderlijke waarde aan hun klanten te leveren. Bovendien positioneert het aanbieden van de breedte en diepte van de diensten die mogelijk worden gemaakt door Cynet een MSP onmiddellijk als een hoogwaardige, zeer capabele aanbieder van beveiligingsdiensten op de markt. De resultaten tonen aan dat All-in-One in de huidige markt een recept is voor MSP-succes. Meld u aan voor een demo om te zien hoe Cynet uw klanten bescherming tegen inbreuken kan bieden en tegelijkertijd de bedrijfsresultaten kan verbeteren.

Thijs Van der Does