De S10 Pro steelstofzuiger van Narwal belooft moeiteloos schoonmaken

Narwal maakt een geweldige robotstofzuiger, maar vandaag heeft het bedrijf de lancering aangekondigd van iets anders met de S10 Pro. Het is een stofzuiger- en dweilcombinatie die je handmatig gebruikt om je vloeren schoon te maken. Laat je echter niet misleiden door het feit dat het een steelstofzuiger is. Er zijn nog steeds genoeg leuke functies ingebakken die dit beter maken dan de gemiddelde staander. Het meeste hiervan komt voort uit Narwal's expertise op het gebied van robotstofzuigers en dweilen, zoals de Narwal Freo X Ultra die we eerder dit jaar hebben getest.

Met de lancering van de S10 Pro belooft Narwal een moeiteloze schoonmaakbeurt die “perfect is voor drukke ouders, eigenaren van gezelschapsdieren of mensen die houden van een ongerept huis.” De Narwal S10 Pro is een draadloze stofzuig- en dweiloplossing, dus handig in gebruik en gemakkelijk door het hele huis te verplaatsen. Als u de stekker niet in het stopcontact hoeft te steken, betekent dit ook dat u geen extra tijd hoeft te besteden aan het uitpakken van het snoer of het weer inpakken als u klaar bent. Laat staan ​​dat je de stekker naar meerdere stopcontacten moet verplaatsen. In plaats daarvan plaats je de stofzuiger eenvoudig terug op het laadstation om de interne accu op te laden.

Narwal zegt dat de batterij ongeveer 50 minuten meegaat op één oplaadbeurt, wat genoeg is om een ​​huis van 3.200 vierkante meter schoon te maken. Dit maakt het ook perfect voor appartementen, aangezien de meeste appartementen niet in de buurt van die grootte zijn. En met minder dan $ 450 is de prijs redelijk redelijk.

De lancering van de Narwal S10 Pro begint vandaag

Met de lancering van deze nieuwe stofzuiger betreedt Narwal de meer reguliere vacuümmarkt. De S10 Pro wordt vandaag officieel gelanceerd en is al verkrijgbaar bij zowel Amazon als de online winkel van Narlwa. Het is te koop voor $ 429,99, wat ruim onder de prijs is van zijn vlaggenschipproduct, de Narwal Freo X Ultra. En hoewel het uw vloeren niet voor u schoonmaakt, is het zeer goed in staat om ze vlekkeloos te maken. Zolang je maar bereid bent de moeite te nemen om het rond te krijgen.

Het leuke is dat de S10 Pro zelfrijdend is. Je hoeft dus niet zo hard of nauwelijks te duwen. “Hij glijdt praktisch over vloeren”, zegt Narwal. Dat zal zeker helpen om het stofzuigen moeiteloos te maken. Maar het is niet de enige functie die dit zal doen. De S10 Pro beschikt over een behoorlijk krachtige 14.000 PA. Ter vergelijking: de Freo X Ultra heeft een PA van 8.200 PA en we ontdekten dat dit zeer grondig was om zo ongeveer alles van de vloer te krijgen. Bewaar een klein beetje dierenhaar dat op het keukenkleed is geplakt.

Het dweilsysteem heeft bovendien een neerwaartse dweildruk van 17N. Volgens het bedrijf is dat genoeg om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Het maakt zelfs gebruik van intelligente watersproei-algoritmen om ervoor te zorgen dat de borstel vochtig blijft totdat u klaar bent met schoonmaken.

Het is geen robotstofzuiger, maar toch slim

Omdat dit een steelstofzuiger is, zou je niet verwachten dat hij boordevol slimme technologie zit. Integendeel. Narwal heeft een flink aantal slimme functies in deze stofzuiger- en dweilcombinatie gestopt. Dit omvat de hierboven genoemde intelligente watersproei-algoritmen. Maar de S10 Pro beschikt ook over de AI Dirt Sense-technologie die de Freo X Ultra zo goed maakte. Deze technologie gebruikt sensoren om de vloeren te scannen en analyseren om te zien hoe vuil ze zijn.

Zodra hij dit weet, gebruikt hij die informatie om de zuigkracht aan te passen en hoeveel water er wordt afgegeven. Zorg ervoor dat uw vloeren vlekkeloos zijn tegen de tijd dat u klaar bent. Tijdens het hele proces schakelt het indien nodig ook tussen de vijf verschillende reinigingsmodi. Bovendien zie je het vuilniveau op het LCD-scherm bovenop de handgreep.

Als klap op de vuurpijl heeft de S10 Pro een zelfreinigend systeem dat je kunt inschakelen zodra hij op het oplaadstation is geplaatst. Dit systeem schrobt, reinigt, desinfecteert en droogt niet alleen de rolborstels, maar ook de leidingen en filters automatisch met behulp van geëlektrolyseerd water. Het is geen robotreiniging, maar het is een slimme en efficiënte reiniging.

Koop bij Amazon

Thijs Van der Does