TECNO MEGABOOK T16 PRO en PRO Ultra

Tecno heeft een aantal geweldige telefoons geproduceerd, maar heeft ook een bijpassende computer

Tecno is het technologiemerk dat de wereld wil veroveren, omdat het een aantal serieuze stappen in die richting heeft gezet. Degenen die het bedrijf kennen, kennen het als het merk dat een aantal indrukwekkende telefoons heeft gemaakt. Op Computex 2024 liet hij echter de MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra zien, en hij heeft serieuze kracht.

Tecno maakt zowel computers als telefoons, en toonde tijdens het evenement ook zijn MEGABOOK K16S. Dit is een 16 inch laptop met veel geweldige functies. De MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra is daarentegen een geavanceerder model en is bedoeld voor mensen die het meeste vermogen uit hun computer willen halen.

Dit is een computer die is ontworpen voor ervaren gebruikers die serieus werk moeten verzetten. De computer heeft een stevige metalen behuizing die zorgt voor een geweldig gevoel in de hand. Het beschermt hem ook bij een val.

Wat het scherm betreft, je kijkt naar een 16 inch scherm met een resolutie van 2,5K. Met die resolutie kun je behoorlijk goede beelden verwachten. Het dekt 100% van het sRGB-kleurengamma en heeft een piekhelderheid van 400 nits. Daarnaast vermindert het scherm ook schitteringen.

Deze computer maakt gebruik van de Intel Core Ultra-processor. Het wordt ondersteund door 16 GB/32 GB RAM en 512 GB/1 TB opslag. Wat de batterij betreft, deze computer heeft een batterij van 99,99 Wh en ondersteunt opladen van 100 W.

Tecno prees de AI-mogelijkheden van deze computer. Copilot is geĆÆntegreerd, je mag van deze computer geweldige AI-verwerking op het apparaat verwachten. Dit is het apparaat dat u moet aanschaffen als u op zoek bent naar een computer voor uw werk. Daarom ontving het onze prijs voor Best of Computex 2024.

Thijs Van der Does