Samsung onthult de nieuwe Galaxy Buds3-serie

Samsung Galaxy Unpacked is nu bezig en het bedrijf toont zijn nieuwste en beste apparaten. Tijdens de aankondiging kregen we informatie over een aantal nieuwe telefoons, horloges en een ring. Daarnaast debuteerde Samsung ook met de nieuwe Galaxy Buds3-serie.

Het nieuws over het evenement is nog vers, dus er is een hoop informatie om door te spitten. Zo kondigde Samsung de nieuwe Galaxy Z Fold 6 en Z Flip 6 telefoons aan. En niet alleen dat, maar het onthulde ook de nieuwe Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch 7 Ultra. Ook gaf het bedrijf ons eindelijk een blik op de Galaxy Ring.

Samsung introduceert de Galaxy Buds3-serie

Je hebt waarschijnlijk de lekken van de nieuwe Galaxy Buds gezien, en ja, ze lijken op AirPods. Nu dat uit de weg is, heeft Samsung een next-level ervaring geleverd aan het Galaxy Buds-ecosysteem.

Zoals je kunt raden, heeft het bedrijf wat nieuwe en verbeterde hardware naar deze oordopjes gebracht. Zowel de Galaxy Buds3 als de Galaxy Buds3 Pro worden geleverd met speciaal afgestemde drivers om je een geweldige luisterervaring te bieden. Om te beginnen worden de Galaxy Buds3 Pro geleverd met 2-weg speakers met planaire tweeters. Dit, gecombineerd met een nieuwe hoogwaardige codec, zorgt voor een geweldige audiokwaliteit.

Ook hebben beide paren een betere ruisonderdrukking. Wat je ook luistert, alles klinkt geweldig.

Samsung heeft echter ook een aantal nieuwe AI-tools onthuld voor zijn nieuwe oordopjes. De Galaxy Buds3 kunnen worden geïntegreerd met Interpreter. Als je je dat nog herinnert, is Interpreter de tool waarmee je spraak in realtime kunt vertalen, zodat je een naadloos gesprek kunt voeren met iemand die een andere taal spreekt.

Nou, de Galaxy Buds3 zal deze functie gebruiken en met je praten. Je hoort de vertaalde spraak dus direct in je oor. Dit maakt het een veel toegankelijker hulpmiddel.

Daarnaast zijn er spraakopdrachten. Op deze manier kun je je media bedienen door de hotwords uit te spreken. Dus als je handen vol zijn, kun je nog steeds je muziek bedienen.

De Galaxy Buds3 hebben een nieuwe form factor zonder de oordopjes. Deze beginnen bij $179,99. De Base Buds3 Pro hebben de oordopjes en beginnen bij $249,99.

U kunt ze vandaag alvast bestellen. Vanaf 24 juli zijn ze verkrijgbaar voor de algemene verkoop.

Pre-order de Galaxy Buds3

Pre-order Galaxy Buds3 Pro

Thijs Van der Does