Ontvang tot 5 maanden gratis Amazon Music Unlimited!

Wie houdt er niet van gratis proefversies? De prijzen voor vrijwel alle abonnementsdiensten stijgen, dus het is geweldig om diensten te kunnen uitproberen om te zien of ze bij u passen. Amazon Prime Day nadert snel en het bedrijf heeft een geweldige deal voor mensen die Amazon Music willen proeven. Gedurende een beperkte tijd kunnen gebruikers maximaal vijf maanden gratis Amazon Music Unlimited krijgen.

Wat is Amazon Music Unlimited? Dit is de service die je toegang geeft tot vergelijkbare functies als Spotify, YouTube Music, Tidal, enz. Je hebt toegang tot de volledige muziekcatalogus die via Amazon wordt aangeboden. Je kunt de nieuwste muziek van de beste artiesten van vandaag horen. En als je zin hebt in klassiekers, is er een enorme catalogus met muziek uit vroeger tijden. Alles van eind 20e eeuw tot eind 17e eeuw.

Daarnaast kun je nummers downloaden om offline te luisteren. Als je niet van advertenties houdt, kun je zonder advertenties luisteren. Als aanvulling op de lijst met functies krijgt u toegang tot HD-muziek en ruimtelijke audio. Dit is een van de beste services die je kunt krijgen als je stevig in het Amazon-ecosysteem van producten zit.

Ontvang tot vijf maanden gratis Amazon Music Unlimited

Wat heeft Amazon Music Unlimited wat andere services niet hebben? Nou, je hebt bijna een half jaar om erachter te komen! Het bedrijf heeft een deal waarbij je een gratis proefperiode van vijf maanden krijgt, maar er zit een addertje onder het gras. Volg de link om naar de Amazon Music Store te gaan.

Ontvang uw gratis proefperiode voor Amazon Music Unlimited!

Je krijgt een gratis proefperiode van vijf maanden als je een Amazon Prime-abonnee bent. De service kost normaal gesproken $ 4,99 per maand voor Prime-abonnees. Als u echter geen Prime-abonnee bent, staat u nog steeds niet in de regen. Niet-Prime-leden krijgen drie maanden gratis Amazon Music Unlimited. Ze krijgen nog steeds toegang tot alle functies.

Je kunt het dus niet zo lang gebruiken, maar drie maanden is nog steeds een mooie deal. Een normaal Amazon Music-abonnement kost normaal gesproken $ 10,99/maand voor niet-Prime-gebruikers.

Thijs Van der Does