Logitech lanceerde Keys-To-Go 2-toetsenbord met schaartoetsen

Toetsenbordfabrikant Logitech heeft onlangs het G Pro X 60-toetsenbord gelanceerd, een werkelijk uitstekend gamingaccessoire. Logitech introduceerde zijn Logi AI Prompt Builder om zijn gebruikers te helpen sneller toegang te krijgen tot ChatGPT.

Vandaag heeft het bedrijf een gloednieuw toetsenbord onthuld, de Keys-To-Go 2. Dit is een ultradraagbaar draadloos toetsenbord ontworpen voor tablets en laptops. Het wordt geleverd met een ingebouwde hoes die het beschermt tegen water, stof en fysieke schokken.

Logitech Keys-To-Go 2 wordt geleverd met een lichtgewicht ontwerp en biedt een verbeterde typervaring

Het slanke en lichtgewicht ontwerp van de Logitech Keys-To-Go 2 maakt hem geschikt voor mensen die hem onderweg willen gebruiken. Het nieuwe toetsenbord is niet zo slank als zijn voorganger. Het maakt dit echter goed met een comfortabele, efficiënte en nauwkeurigere typervaring met echte schaartoetsen.

Het product is 250 mm hoog, 105 mm breed, 4,35-8,97 mm dik en weegt slechts 222 g. Een vervangbare knoopcelbatterij voedt de Logitech Keys-To-Go 2. De batterij biedt een batterijlevensduur van 3 jaar op basis van 2 uur onafgebroken typen per dag.

Het toetsenbord is ook multi-OS-compatibel. Het maakt het voor gebruikers gemakkelijk om het product te gebruiken met een verscheidenheid aan apparaten waartoe ze toegang hebben. “In de snelle wereld van vandaag is het essentieel om onderweg productief te blijven”, aldus Joseph Mingori, algemeen directeur mobiele oplossingen en partnerschappen bij Logitech. “We begrijpen de uitdagingen waarmee mobiele professionals worden geconfronteerd en hun wens om oplossingen te vinden waarmee ze minder mee hoeven te nemen en meer kunnen doen, waar ze ook zijn. Keys-To-Go 2 is een zeer persoonlijk apparaat dat een ideale werkruimte creëert, waar uw werkruimte zich ook bevindt.”

Logitech Keys-To-Go 2 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: lila, lichtgrijs en grafiet. Via Bluetooth verbind je het toetsenbord met maximaal drie van je apparaten. Hiermee kunt u genieten van een naadloze typervaring op al uw apparaten. Het toetsenbord is beschikbaar in zowel universele (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS en MacOS) als Apple-indeling (iPadOS, iOS en macOS).

Logitech heeft dit toetsenbord ontworpen om goed te zijn voor het milieu. De Logitech Keys-To-Go 2 maakt gebruik van gecertificeerd post-consumer gerecycled plastic. Naar verluidt is 36% van de Pale Grey- en Graphite-versies en 33% van de Lilac-versie gerecycled materiaal.

Prijzen en beschikbaarheid

Over de prijs gesproken: het toetsenbord zal wereldwijd verkrijgbaar zijn via de officiële website van het bedrijf en zal naar verluidt $ 79,99 kosten. Ter referentie: de Logitech Keys-To-Go is verkrijgbaar voor $ 69 en wordt geleverd met vier kleuropties: Blush, Classic Blue, Stone en Black.

Thijs Van der Does