iFi lanceert LAN iPurifier Pro onder een nieuw submerk

iFi is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige audioapparatuur zoals DAC's en versterkers. Als u in de audiobranche werkzaam bent, heeft u ongetwijfeld een aantal van zijn producten gebruikt. Vandaag heeft iFi zojuist een nieuw product en een geheel nieuw submerk aangekondigd. iFi heeft de LAN iPurifier Pro aangekondigd onder zijn nieuwe merk genaamd Silent Power.

Meestal denken we dat de beste manier om audio van de hoogste kwaliteit te krijgen, is door een dure hoofdtelefoon te kopen. Er zijn echter meer manieren om de beste audio uit uw systeem te halen. Feit is dat je tijdens het streamen van je muziek het risico loopt dat er elektrische ruis in je geluid komt. Dat kan afleidend zijn als je een audiofiel bent. Heldere audio hebben is altijd een goede zaak, dus dit is waar iFi in beeld komt met zijn nieuwe merk.

Het merk heet Silent Power. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een merk dat apparatuur op de markt brengt die is ontworpen om de ruis in uw audiosysteem te verminderen. Als je iemand bent die graag het meeste uit zijn muziek haalt, dan wil je de producten ervan eens bekijken.

iFi introduceert de LAN iPurifier Pro

Het doopproduct van Silent Power heet de LAN iPurifier Pro. Nee, dit is geen chique ogende luchtreiniger. Het is eerder bedoeld om de audio te zuiveren die door uw op het netwerk aangesloten audio-installatie wordt geduwd.

Draadloos muziek streamen kan lastig zijn, en lawaai maakt de situatie alleen maar erger. De LAN iPurifier Pro kan dat oplossen. Het maakt gebruik van geavanceerde optische galvanische isolatietechnologie. Deze technologie zet het LAN-signaal feitelijk om in een optisch signaal. Vervolgens wordt het signaal weer omgezet in een LAN-signaal. Door dit te doen, kan het bedrijf de elektrische signalen tussen invoer en uitvoer effectief isoleren. Het resultaat is een veel zuiverder geluid dat door uw audiosysteem komt. Als je nieuwsgierig bent naar enkele specificaties, kun je de onderstaande tabel bekijken.

iPurifier Pro-specificaties

Kijk jij uit naar dit toestel? Je kunt hem ophalen voor $ 299,99. Bekijk de onderstaande link om naar de officiƫle website te gaan.

LAN iPurifier Pro officiƫle site

Thijs Van der Does