HONOR kondigt prijzen en beschikbaarheid in Europa aan voor MagicBook Pro 16

HONOR werd in februari aangekondigd op MWC Barcelona en geeft eindelijk details over wanneer je de MagicBook Pro 16 in Europa kunt krijgen. En hoeveel het gaat kosten.

De MagicBook Pro 16 is vanaf vandaag verkrijgbaar in geselecteerde Europese markten, met een vanafprijs van € 1299. Het zal ook verkrijgbaar zijn in de kleurstelling wit of paars.

HONOR's MagicBook Pro 16 is krachtig en toch strak

Ik kon de MagicBook Pro 16 in februari op het MWC uitproberen, en ik was er echt van onder de indruk. Het is een solide laptop die extreem licht aanvoelt en ontzettend krachtig is. Het beschikt over een 16-inch HONOR FullView-display met een resolutie van 3072 x 1920 en heeft een scherm-tot-lichaamverhouding van 93%. Dit betekent dat de randen hier extreem klein zijn. Het scherm ondersteunt ook 100% DCI-P3, 100% sRGB breed kleurengamma en HDR 400. Het heeft ook een piekhelderheid van 500 nits en een vernieuwingsfrequentie tot 165 Hz, waardoor het perfect is om onderweg te gamen.

In de HONOR MagicBook Pro 16 bevindt zich de Intel Core Ultra 5-processor 125H, die vier prestatiekernen, acht efficiëntiekernen en twee energiezuinige kernen heeft voor uitstekende prestaties en batterijduur. Het heeft ook een speciale Intel Arc Graphics Laptop GPU, die niet zo indrukwekkend is als een NVIDIA GPU, maar hij werkt wel goed voor gaming en videobewerking.

HONOR MagicBook Pro 16 heeft twee modi: een krachtige modus van 65 W en een Smart-modus van 50 W. De Performance Mode kan de kracht van de processor maximaliseren voor gaming en veeleisende taken zoals videobewerking. De Smart Mode biedt gebalanceerde prestaties voor dagelijkse werk- en vrijetijdsactiviteiten, terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

In deze laptop zit een batterij van 75 Wh, die volgens HONOR ongeveer 12 uur gebruik zou moeten opleveren. Zoals altijd zal dat afhangen van hoe u uw MagicBook Pro 16 gebruikt.

Ten slotte mogen we het HONOR-ecosysteem niet vergeten. Met de MagicBook Pro 16 gebruikt HONOR AI voor naadloze samenwerking tussen apparaten. Hierdoor kunt u de MagicRing gebruiken, die taken en meldingen op verschillende apparaten synchroniseert, wat een handige en toegankelijke ervaring biedt. De samenwerking tussen HONOR-apparaten is werkelijk ongelooflijk, van het gebruik ervan op de vandaag aangekondigde HONOR 200 Pro, tot de HONOR Pad 9 en zelfs de MagicBook Pro 16.

Thijs Van der Does