Hoe je de Galaxy Buds3 kunt pre-orderen

Samsung heeft zojuist de nieuwe Galaxy Buds 3 en Galaxy Buds 3 Pro aangekondigd, samen met nog wat andere goodies tijdens het laatste Unpacked-evenement. Als je een audiofan bent en je bent geïnteresseerd in Samsungs ecosysteem van apparaten, dan wil je zeker een bestelling plaatsen voor een aantal van deze oordopjes. Hier lees je hoe je de Galaxy Buds 3 en Galaxy Buds 3 Pro kunt pre-orderen.

Wat hebben deze oordopjes te bieden?

Het is alweer een tijdje geleden dat Samsung een nieuw paar oordopjes aankondigde. Het heeft twee series, namelijk de basis Buds en de Buds Pro. Het bedrijf kondigde vandaag nieuwe versies van beide aan, en ze brengen een nieuw… hoewel bekend ontwerp. Laten we er geen doekjes om winden, ze hebben een aantal ontwerpkenmerken die we zien bij de Apple AirPods.

Hoe dan ook, ze vallen op door de hoekige onderkanten van de stelen. Dit geeft ze een wat edgier design. Ook is er een LED-strip die omhoog loopt over de steel. Ze dragen bij aan de algehele esthetiek.

De Galaxy Buds 3 Pro zijn voor de echte audioliefhebbers, want hij is uitgerust met Samsung two-way speakers en dubbele versterkers. Hij heeft aparte bedieningselementen voor de woofer en de tweeter. Ook zijn deze oordopjes uitgerust met een nieuwe hoogwaardige codec die audio kan streamen tot 24-bit/96kHz, wat het dubbele is van de sample rate van de vorige Galaxy Buds Pro.

Hoe je de Galaxy Buds 3 kunt pre-orderen

Of je nu van plan bent om de Galaxy Buds 3 of de Pro te bestellen, het proces is hetzelfde. Ten eerste is het belangrijk om de prijzen te weten. De Galaxy Buds 3 kost $ 179,99 en de Galaxy Buds 3 Pro kost $ 249,99. Als je echter bestelt tijdens de pre-orderperiode, kun je ze met korting krijgen (de Buds 3 kost $ 129,99 en de Pro kost $ 199,99). Ga naar de pre-orderlinks hieronder.

Galaxy Buds 3 Pro Prijs

Pre-order de Galaxy Buds 3

Pre-order de Galaxy Buds 3 Pro

Maatwerk

Wanneer u op de pagina bent, moet u er eerst voor zorgen dat u het juiste model hebt geselecteerd. Het is gemakkelijk om per ongeluk op de verkeerde link te klikken. U kunt door de carrousel met punten bovenaan bladeren. U ziet enkele opvallende kenmerken, zoals de batterijduur, realtime vertaling, enz.

De eerste stap om uw bestelling aan te passen is het selecteren van de kleur. U heeft de keuze uit Wit en Zilver. De prijs blijft voor beide kleuren hetzelfde.

Galaxy Buds 3 Hoe te pre-orderen (2)Galaxy Buds 3 Hoe te pre-orderen (2)

Inruilen

Vervolgens is er de inruilsectie. Als je een paar oordopjes hebt om in te ruilen, kun je korting krijgen op je bestelling. De Ja, inruilen optie standaard geselecteerd. Als u geen inruil heeft, klikt u gewoon op de Nee keuze.

Als je nog een oud paar oordopjes hebt liggen die je wilt inruilen, laat ze dan op de eerste optie staan. Klik onder de opties op de Merk dropdown. U kunt Samsung of Anders selecteren. Als u een paar Galaxy Buds hebt die u kunt inruilen, selecteert u Samsung.

Afhankelijk van de oordopjes die je inruilt, krijg je een andere korting. Als je bijvoorbeeld een paar Galaxy Buds 2 Pro hebt, krijg je $ 100 korting op je bestelling. De andere in aanmerking komende modellen zijn de Galaxy Buds 2 ($ 50 korting), Galaxy Buds Pro ($ 50 korting), Galaxy Buds Live ($ 40 korting) en Galaxy Buds+ ($ 40).

Als u een paar van een ander bedrijf heeft, laat het dan zitten Ander en ga naar de Selecteer een apparaat optie. Je hebt twee opties, maar ze leveren je allebei slechts $ 20 korting op.

Wanneer u het model selecteert dat u wilt inruilen, moet u akkoord gaan met de inruilvoorwaarden. Lees deze zeker door als u vragen hebt.

Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (3)Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (3)

Samsung-zorg+

In het volgende gedeelte krijgt u de optie om een ​​Samsung Care+-abonnement toe te voegen. Dit biedt u reparatie- en vervangingsservices per post, 24/7 telefonische/online ondersteuning en originele onderdelen voor reparaties.

Het plan kost $ 19 voor twee jaar. Als u een paar oude koptelefoons inruilt voor $ 20, dekt dat de kosten van het plan. Dit is voor de Care+ Essentieel plan.

Direct onder dat gedeelte ziet u de Extra plannen knop. Hiermee wordt de standaard Samsung Care+ sectie uitgebreid. Het standaardplan biedt alle bovengenoemde voordelen, samen met bescherming tegen vallen, morsen en mechanische storingen.

Als u geen plan wilt, kunt u ook op de knop klikken Geen dekking knop.

Exclusieve aanbiedingen

Samsung heeft vaak exclusieve aanbiedingen beschikbaar voor mensen die bestellen via de Samsung-website. Er is maar één aanbieding, en dat is een extra oplaadcase. Het is een waarde van $ 29,99, maar je kunt het gratis krijgen.

Betalingsplannen

U kunt een eenmalige betaling doen, maar er zijn ook enkele betalingsplannen die u kunt gebruiken. Er is een maandelijks plan dat de prijs opsplitst in 24 betalingen. Het is alsof u een contract van twee jaar afsluit. Als u niet in twee jaar wilt betalen, kunt u de kosten opsplitsen in vier betalingen en elke twee weken betalen. De laatste optie kan worden gedaan via Klarna of Affirm.

Weet dat financieringsopties een kredietcontrole kunnen vereisen. Als u niet de beste kredietwaardigheid hebt, is er een kans dat het wordt afgewezen.

Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (4)Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (4)

Uw bestelling afronden

Als je klaar bent, is het tijd om je geld aan Samsung te doneren. Bekijk het subtotaal en het totaal. Zorg ervoor dat je weet hoeveel je betaalt, dat je geen services hebt toegevoegd die je niet wilde en dat je geen inruilaanbieding hebt gekozen als je die niet hebt.

Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (1)Galaxy Buds 3 Hoe pre-orderen (1)

Als u zeker weet, klikt u op Voorafgaande bestelling knop. Wanneer u dat doet, wordt u naar de pagina geleid waar u uw betalingsgegevens en adres moet invoeren.

De laatste stap is om te genieten van je nieuwe Galaxy Buds!

Thijs Van der Does