Google Pixel Buds Pro 2 verschijnt in deze 4 kleuren

De Google Pixel Buds Pro 2 zijn onderweg en hun kleuropties zijn zojuist onthuld, zo lijkt het. De informatie komt van Dylan Roussel, hij deelde de kleuropties die we kunnen verwachten via X.

De Google Pixel Buds Pro 2 zal in 4 kleuren verkrijgbaar zijn, zo lijkt het

De Pixel Buds Pro 2 worden gelanceerd in de kleuren Haze, Mojito, Porcelain en Raspberry. Je kunt die kleuren hieronder bekijken, aangezien de bron de kleuren zelf deelde.

Het ontwerp van de oordopjes zelf werd niet gedeeld, zoals je kunt zien, alleen de kleuren die ze zullen aannemen. Google gebruikt weer eens leuke kleurnamen, bij gebrek aan een beter woord.

Google kondigde de originele Pixel Buds Pro al in mei 2022 aan. Dat is inmiddels meer dan twee jaar geleden, dus het is misschien wel tijd dat het bedrijf het tweede generatie model uitbrengt.

Deze oordopjes zouden samen met de Pixel 9-serie smartphones van Google gelanceerd kunnen worden

Het punt is dat we nog steeds niet weten wanneer deze oordopjes worden gelanceerd. Aangezien het Pixel-telefoonlanceringsevenement van het bedrijf is verplaatst van oktober naar augustus, zouden de Pixel Buds Pro 2 ook tijdens dit evenement kunnen worden gepresenteerd.

Gezien het feit dat Google de 2-jaarsgrens voor de Pixel Buds Pro 2 heeft gemist, zou het bedrijf de lancering van deze oordopjes kunnen combineren met de lancering van zijn smartphones. Dat is logisch.

Zoals velen van jullie inmiddels weten, wordt de Google Pixel 9-serie gelanceerd op 13 augustus. Google heeft dat evenement al gepland en het zal over ongeveer een maand hier zijn. Het zal vreemd zijn om een ​​Pixel-evenement te hebben halverwege augustus, maar… we zijn blij dat het eraan komt.

We weten op dit moment nog niet veel over de Pixel Buds Pro 2. Behalve hun kleuren, dook er in april een gerucht op dat beweerde dat de Pixel Buds Pro 2 case een grotere batterij aan de binnenkant zou hebben. Er wordt gesproken over een 650mAh batterij, in plaats van een 620mAh in de Pixel Buds Pro case.

Thijs Van der Does