De lekkages blijven komen! Meer Galaxy Buds 3-afbeeldingen

Onlangs lieten we enkele hoge resolutie afbeeldingen zien van Samsung’s zeer teleurstellende Galaxy Buds 3-serie. Nou, meneer Evan Blass was nog niet klaar met het geven van onze vroege kerstcadeaus. We hebben meer gelekte afbeeldingen van de Galaxy Buds 3 en Galaxy Buds 3 Pro.

Eerder vandaag kregen we enkele afbeeldingen van Samsungs volgende vlaggenschip, draagbare audioapparatuur, en we kunnen niet ontkennen dat ze op AirPods lijken. Dit geldt vooral voor de Galaxy Buds 3 Pro. Deze verwijderen de siliconen tips en krijgen een esthetiek die dichter in de buurt komt van wat we zien met AirPods.

Daarnaast heeft Samsung ook gekozen voor een stemvormig ontwerp. Dus in plaats van de radicale en exotische vormen te gebruiken die we hebben gezien, heeft Samsung standaard gekozen voor een meer standaard uiterlijk. De gesteelde look brengt wat extra functionaliteit met zich mee. Rapporten wijzen op een knijpgebaar voor de Galaxy Buds 3. Dit zou de reden kunnen zijn voor de zwarte lijn die over de lengte van de steel loopt.

Hierboven staan ​​de eerdere afbeeldingen die we kregen. Ze laten zien wat we verwachten: de Galaxy Buds 3 in zilver en de Pro in het wit. Ze laten ons ook de kast in zilver zien.

We hebben meer afbeeldingen van de Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro

Dus met deze reeks afbeeldingen hebben we het tegenovergestelde; we zien de gewone Buds 3 in het wit met de Pro in het zilver. Net als bij de andere leak, zien we dat beide modellen een steelontwerp hebben met een lijn in het midden. Ook hebben ze allebei gekleurde strepen aan de onderkant. We weten niet zeker of die strepen erop zijn geschilderd of dat het lampjes zijn.

Samen met de buds zien we ook de case. Deze keer is hij wit, passend bij de Galaxy Buds 3. We zien dat de bovenkant van de case transparant is. Er zitten gekleurde lampjes aan elke kant van de case, en ze matchen met de gekleurde strepen aan de onderkant van de buds.

We wachten nog steeds op meer informatie over deze oordopjes. Geruchten wijzen erop dat ze tot 24 uur batterijduur hebben en IP54 water- en stofbestendig zijn. We weten nog niet hoeveel ze gaan kosten, maar we verwachten dat we dat te weten komen tijdens Samsungs volgende Galaxy Unpacked-evenement.

Oh Samsung, wat ben je diep gezonken…

Als je je herinnert, lijkt het erop dat Samsung originaliteit heeft opgegeven om meer op Apple te lijken. Het is triest om te zien, vooral als je hebt meegemaakt dat de apparaten van Samsung en Apple niet meer van elkaar konden verschillen. Denk terug aan de Galaxy S6 Edge versus de iPhone 6s. Het was alsof je naar twee verschillende beesten keek.

Maar het valt niet te ontkennen: Samsung is een eigenzinnig bedrijf geworden. De Galaxy S24-telefoons hebben de iPhone-achtige platte randen overgenomen, de Galaxy Tab-serie lijkt op de iPad-serie, de Galaxy Watch 7 Pro kiest voor een vierkante esthetiek en het lijkt erop dat de Galaxy S25 ook zijn identiteit verliest en kiest voor een rondere esthetiek zoals een iPhone.

We mogen ook de softwarekenmerken die Samsung van Apple heeft overgenomen, zoals widget stacks en de vergrendelschermaanpassingen, niet vergeten. Dit is een trend die we ook bij andere Android OEM’s hebben gezien, maar Samsung was het baken boven op de Android-toren, constant de zonne-tegenpool van Apple. Zijn apparaten hebben Android gedefinieerd en de wereld laten zien dat de iPhone niet de definitieve smartphone is.

Maar met al die dingen die het van Apple afpakt, en het feit dat het de tactiek heeft gehanteerd om meerdere generaties lang op hetzelfde ontwerp te blijven zitten, is het duidelijk dat Samsung het schip heeft verlaten. Aangezien Samsung de nieuwe Apple wil zijn, welk bedrijf gaat de nieuwe Samsung worden?

Thijs Van der Does