Beyerdynamic onthulde zijn eerste open-ear-koptelefoon

Beyerdynamic is een van de populairste premium audiobedrijven op de kaart. Het heeft een breed scala aan producten met prijzen variërend tussen $ 291 en $ 1.399,99. Vandaag heeft het bedrijf ons zojuist kennis laten maken met zijn eerste open-ear-koptelefoon. Deze worden de Beyerdynamic Verio 200 genoemd en zijn bedoeld om je samen met de buitenwereld je muziek te laten horen.

Beyerdynamic staat vooral bekend om zijn grotere producten zoals koptelefoons, maar het bedrijf heeft ook een paar kleinere producten. De GRATIS BYRD was het eerste paar TWS-oordopjes. Hoewel ze een beetje oud zijn, houden ze het vandaag de dag nog steeds vol. Ze hebben een geweldige audiokwaliteit, een geweldige batterijduur en eersteklas ruisonderdrukking. Het bedrijf heeft geweldig werk geleverd tijdens zijn uitstapje naar de TWS-wereld.

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, kun je deze hoofdtelefoon van $ 299 krijgen voor slechts $ 139. Het is een geweldig paar toppen voor die prijs.

Beyerdynamic introduceert de Verio 200 hoofdtelefoon

De Beyerdynamic Verio 200 ziet er misschien uit als een typisch paar oordopjes, maar hij gaat verder dan dat idee. Oordopjes zijn ontworpen om u te isoleren van uw audio. Ze snijden de wereld eruit, zodat je elk detail van je muziek kunt horen. Er zijn echter mensen die een meer open geluid willen. Ze willen de wereld om hen heen horen en hun muziek in hun oren laten stromen.

Dit is waar de Verio 200-hoofdtelefoon in beeld komt. Het is een open-ear-hoofdtelefoon. Dit betekent dat ze eigenlijk aan de buitenkant van je oren zitten, zodat je de wereld om je heen kunt horen.

Zoals je wel kunt raden, krijg je een geweldige geluidskwaliteit uit deze hoofdtelefoon. Ze hebben drivers die zijn afgestemd om een ​​hifi-geluid te leveren. Daarnaast gebruiken ze kwaliteitsmaterialen. De Verio 200 zijn IP54 water- en stofbestendig. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gebruik hiervan tijdens uw training. Ze zijn spatwaterdicht.

Specificaties

De Beyerdynamic Verio 200 gebruikt Qualcomm’s aptX Adaptive, aptX Lossless en AAC. Als u aptX Adaptive gebruikt, kunt u een vrij lage latentie en een aanpasbare bitsnelheid verwachten.

Andere specificaties zijn Bluetooth 5.3 en een frequentierespons van 20 – 20.000 Hz. Dat is de norm voor high-end hoofdtelefoons.

Volgens het bedrijf kan de Beyerdynamic Verio 200 tot acht uur meegaan op één lading. Met de oplaadcassette wordt dat verlengd tot ongeveer 35 uur. Als je geïnteresseerd bent in het ophalen van een paar, geven ze je $ 219,99 terug.

Thijs Van der Does