Amazon introduceert nieuwe Echo Spot net op tijd voor Prime Day 2024

Amazon heeft zojuist zijn nieuwste slimme speaker/wekker geïntroduceerd, de Echo Spot. De nieuwe Amazon Echo Spot is een paar dagen voor de aankomende Amazon Prime Day 2024-uitverkoop gearriveerd. Net als zijn tegenhanger uit 2017 is de nieuwe Echo Spot ontworpen om je tech-buddy op je nachtkastje te zijn. De met Alexa verbonden slimme speaker heeft een klein touchscreen en ondersteunt alle spraakbedieningen van de vorige Echo-apparaten.

De nieuwe Amazon Echo Spot-luidspreker biedt betere beelden en verbeterde audio

Volgens het officiële persbericht biedt de Amazon Echo Spot 2024-luidspreker “nog betere beelden en verbeterde audiokwaliteit.” Net als de Echo Dot of andere Echo-producten kunt u met de nieuwste Echo Spot-variant IoT-apparaten bedienen die verspreid zijn over uw smart home. Het nieuwe aanbod pronkt met een 1,73-inch front-firing directionele luidspreker. Deze levert “heldere vocalen en diepe bassen”, aldus Amazon.

Terwijl de vorige variant van de Echo Spot werd gelanceerd met een volledig rond scherm, is het display van de nieuwe versie in tweeën gesplitst. Amazon heeft een camera uit het nieuwste aanbod verwijderd. Voor meer privacy heeft de nieuwe speaker een hardwareknop om de microfoon uit te schakelen. Verder zitten er fysieke volumeknoppen aan boord van het nieuwe model.

Met de nieuwe Echo Spot kunt u in één oogopslag de tijd, het weer en de titels van liedjes zien op het kleine scherm. U kunt uw display personaliseren met een wijzerplaat of meerdere leuke kleuren. Met de speaker kunt u het display aanpassen aan de esthetiek van uw kamer. U kunt kiezen uit maar liefst zes verschillende kleuren: oranje, violet, magenta, limoengroen, blauwgroen en blauw. Bovendien kunt u met het apparaat kleuren mixen en matchen met verschillende wijzerplaten.

Amazon biedt de nieuwste Echo Spot aan met meer dan 40 procent korting voor Prime-gebruikers

De Echo Spot 2024 speaker kost $79,99. Dat is aanzienlijk minder dan de $149,99 2017 versie bij de lancering. Tijdens de Prime Day 2024 sale op 16 en 17 juli kunnen Prime leden hem echter met een korting van meer dan 40 procent krijgen. Hij zal voor deze gebruikers beschikbaar zijn voor slechts $44,99. De nieuwe smart speaker van het merk zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Black, Glacier White en Ocean Blue.

Thijs Van der Does