Acer Predator X34 X5 gamingmonitor

De Acer Predator X34 X5-monitor tilt uw gaming naar een hoger niveau

Bij gamen gaat het tegenwoordig om veel dingen en een van die dingen kan zijn dat je games er zo goed mogelijk uitzien. Maak kennis met de Predator X34 X5 gamingmonitor van Acer. De nieuwste versie van het bedrijf van de Predator X34-serie. Het beschikt over een prachtig 34-inch OLED-paneel met een ultrabreed ontwerp en een UWQHD-resolutie van 3.440 x 1.440. Het volstaat te zeggen dat het een prachtige monitor is om naar te kijken, zelfs als er niets op het scherm staat.

Het ziet er natuurlijk zeker beter uit als je er games op speelt dan alleen maar daar te zitten. Maar de esthetiek ervan verdient het om gewaardeerd te worden. En het heeft zeker een aantal prachtige esthetiek. Niet alleen vanwege het 1800R gebogen paneel, maar ook door de strakke metalen standaard waar de monitor op staat. Waardoor de monitor overigens kantel- en draaibaar is. Je kunt de hoogte ook aanpassen. Ik kreeg de kans om een ​​van de oudere Predator X34-monitoren uit te proberen en het was een van de beste gamingmonitoren waarop ik ooit games heb gespeeld. Acer heeft de monitor alleen maar beter gemaakt met alle upgrades.

De nieuwe Predator X34 X5-monitor wordt ook geleverd met meerdere HDMI 2.1-poorten, evenals DisplayPort 1.4- en USB Type-C-connectiviteit. Dit is de reden waarom de Acer Predator X34 X5 de Best of Computex 2024-prijs van Android Headlines heeft gekregen.

Dankzij de vernieuwing van 240 Hz van de Acer Predator X34 X5 zien games er ultravloeiend uit

Een monitor met een hoge verversingssnelheid kan de game-ervaring echt een boost geven. Hoewel dit niet absoluut noodzakelijk is, maakt een monitor met een hoge verversingssnelheid de gameplay zeker soepeler en kan het je een voordeel opleveren in multiplayer-games. De Acer Predator X34 X5 presteert hier met een 240Hz-paneel met een bliksemsnelle responstijd van 0,03 ms. Bovendien beschikt hij over twee ingebouwde luidsprekers van 5 watt. Of je deze monitor nu voor een console of pc gebruikt, dankzij de ingebouwde luidsprekers is dat niet het geval behoefte om externe audiobronnen te hebben om uw games of andere inhoud te horen.

De monitor beschikt tevens over een ingebouwde KVM-switch. Dit betekent dat als u twee pc's hebt aangesloten, u één toetsenbord en muis kunt gebruiken om vrij moeiteloos tussen de twee te wisselen. Bovendien ondersteunt de Acer Predator X34 X5 zowel AMD FreeSync Premium Pro als NVIDIA G-Sync. Dit is zonder twijfel een van de beste gamingmonitoren van Acer tot nu toe, en daarom hebben we de Predator X34 X5 de Best of Computex 2024-prijs toegekend.

Thijs Van der Does