We hebben nieuwe informatie over de nieuwe betaalbare oordopjes van OnePlus

OnePlus maakt premium-apparaten sinds het op de markt verscheen, maar heeft ook een reeks betaalbare producten onder de Nord-serie. Het bedrijf heeft zijn Nord Buds-lijn met betaalbare oordopjes, en we hebben zojuist wat informatie gekregen over de volgende oordopjes. Dankzij 91Mobiles weten we dat de OnePlus Nord Buds 3r zojuist een officiële certificering heeft ontvangen.

Over OnePlus-apparaten gesproken: het bedrijf heeft zojuist de nieuwe OnePlus Pad 2 gelanceerd. Dit is de nieuwste tablet van het bedrijf. Het is de krachtigste tablet van OnePlus tot nu toe, die gebruik maakt van de krachtige Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Het wordt geleverd met maximaal 16 GB RAM, een 3K-scherm (3000 x 2120) en een piekhelderheid tot 900 nits. Het is momenteel verkrijgbaar in China vanaf ¥ 2899 (~ $ 398) voor de variant van 8 GB/128 GB. De maximale variant van 16 GB/512 GB kost ¥ 3799 (~ $ 522).

De OnePlus Nord Buds 3r heeft een officiële certificering gekregen

Een van de beste manieren om een ​​apparaat te bevestigen, is door te controleren op certificering. Verschillende landen hebben hun eigen entiteiten die apparaten certificeren voordat ze op hun grondgebied kunnen worden verkocht. De VS hebben de FCC (Federal Communications Commission), India heeft het BIS (Bureau of Indian Standards), enzovoort. Welnu, Canada heeft de REL (Radio Equipment List).

De OnePlus Nord Buds 3r is aan die lijst toegevoegd. Certificeringsvermeldingen als deze bevatten niet veel informatie over de specificaties van het apparaat, en dat is het geval met deze REL-vermelding. Wat we wel weten is het modelnummer van het apparaat. Zijn E511Aen de FCC-lijst van de zaak laat ons zien dat de modelnummers 112570 En 761832-B1.

De vermeldingen geven ons niet echt veel informatie over dit apparaat. Ze gaven ons echter wel wat informatie over de batterij. Elke bud zal een 58mAh-batterij bevatten. Dat is een toename van 61% ten opzichte van de batterijen in de OnePlus Nord Buds 2r (36mAh). De batterij in de case zal echter een lichte afname zien. Deze zal een 440mAh-batterij bevatten. De case in de Nord Buds 2r had een 480mAh-batterij.

Op dit moment wachten we nog steeds op meer informatie over deze oordopjes. Hopelijk brengt OnePlus verbeteringen om ze een goede audiokwaliteit te geven. De Nord-serie staat bekend om het leveren van hoogwaardige apparaten voor een betaalbare prijs.

Thijs Van der Does