Tijdens de Vaderdag-uitverkoop van iBUYPOWER zijn gaming-pc's verkrijgbaar vanaf $ 899

Als je niet bekend bent met iBUYPOWER, dan is dit het perfecte moment om het merk te leren kennen, want het houdt een grote Vaderdaguitverkoop op gaming-pc's. Vaderdag kan, net als elke andere feestdag waarbij doorgaans cadeaus worden gegeven, leiden tot de uitdaging om erachter te komen wat je moet kopen.

iBUYPOWER wil dat eenvoudig maken voor mensen met gamervaders door kortingen te geven op een aantal van zijn kant-en-klare installaties. Veel vaders doen veel werk (veel moeders natuurlijk ook), dus het is altijd leuk om wat waardering te tonen met een speciaal iets waar ze nog lang na Vaderdag van kunnen genieten.

In dit geval een nieuwe gaming-pc die krachtig genoeg is om hun favoriete games aan te sturen, net zoals ze je elke ochtend naar school brengen, zodat je niet de bus hoeft te nemen. De uitverkoop vindt plaats op de hele site, dus er zijn veel opties beschikbaar. En er is een gaming-pc voor elk budget, waarbij sommige pc's al vanaf $ 899 beginnen. Dat gezegd hebbende, er zijn letterlijk bootladingen met verschillende platforms. Sommige zullen beschikbaar zijn in de RDY-lijn van iBUYPOWER, terwijl andere deel zullen uitmaken van de custom rigs-sectie. Ook vermeldenswaard is dat sommige kortingen alleen vandaag geldig zijn. Het kan dus zijn dat u snel wilt handelen.

De iBUYPOWER Vaderdaguitverkoop begint vandaag en loopt tot en met 19 juni

De uitverkoop op gaming-pc's is vanaf vandaag al live en loopt tot en met 19 juni, dus je hebt nog meer dan een paar dagen om er een voor een lagere prijs te bemachtigen. Voor sommige pc's zijn er echter speciale aanbiedingen beschikbaar die alleen vandaag lopen en om middernacht eindigen. Als je iets voor papa wilt ophalen, zit er dan niet een beperkte hoeveelheid tijd op bepaalde boorinstallaties. Bovendien zijn sommige mogelijk al niet op voorraad.

Dat is iets waar u rekening mee moet houden als u een bepaald pc-model wilt beveiligen. Het goede nieuws is dat er nog andere kortingen gelden tot aanstaande woensdag. Qua hardware kun je builds vinden met zowel Intel- als AMD CPU-opstellingen, evenals NVIDIA- en AMD GPU's.

Tot en met 17 juni kunt u dubbele beloningspunten verdienen

Eén ding over het kopen van gaminguitrusting bij iBUYPOWER is de toevoeging van beloningspunten die u krijgt door aankopen te doen. U kunt zich vervolgens omdraaien en deze verzamelde beloningspunten gebruiken voor de aankoop van andere producten op de site.

iBUYPOWER doet iets heel speciaals voor klanten als onderdeel van de Vaderdaguitverkoop. Het verdubbelt de verdiende en ingewisselde beloningspunten voor aankopen gedaan tijdens de uitverkoopperiode. Er zijn echter enkele kanttekeningen. Deze dubbele punten beginnen op 14 juni en lopen tot 17 juni. Je hebt dus maar die paar dagen om twee keer zoveel punten te verdienen en te profiteren van het inwisselen van dubbele punten.

Thijs Van der Does