Pixel Watch is nu vrijwel gratis voor Google Fi-abonnees

De Pixel Watch LTE is nu effectief gratis voor gebruikers van de Google Fi-service. Het bedrijf geeft de Wear OS-smartwatch ter waarde van $ 329,99 weg via maandelijkse Google Fi-factuurtegoeden. Laten we u dus zonder verder oponthoud vertellen hoe u gratis het eerste Google-horloge kunt bemachtigen.

Google Fi biedt abonnees het volledige bedrag van de Pixel Watch aan, waardoor het vrijwel gratis is

Om de Google Watch LTE gratis te krijgen, kunnen gebruikers eerst de Google Fi-app openen. Vervolgens kunnen ze naar het tabblad Winkel gaan en op het filter 'Apparaten op ons' klikken dat onderaan de pagina beschikbaar is. De prijs van het horloge is $ 329,99. Het bedrag wordt aan de gebruikers gegeven via 24 maandelijkse credits van elk $ 13,75.

U kunt dit bedrag gebruiken voor uw maandelijkse Google Fi-servicefactuur. In de aanbieding is het horloge alleen verkrijgbaar in een matzwarte kast met de Obsidian Active Band.

Het is de moeite waard te vermelden dat het bedrijf dat eigendom is van Google en door T-Mobile wordt beheerd, deze aanbieding alleen tot 20 juni 2024, 09:59 uur PDT aanbiedt. In de algemene voorwaarden van de aanbieding staat dat u “het in aanmerking komende account 24 maanden actief moet houden”. De aanbieding is niet beschikbaar voor de nieuwe Google Fi-abonnees.

Bovendien luiden de voorwaarden van de aanbieding: 'Beperk voor individuele abonnementen één apparaatpromotie per persoon tijdens de inwisselperiode van de promotie. Beperk voor groepsabonnementen één apparaatpromotie per lid van het groepsabonnement tijdens de inwisselperiode van de promotie.'

De twee jaar oude wearable is nog steeds een prima horloge voor casual dragers

De Pixel Watch LTE is nu meer dan twee jaar oud. Voor de casual horlogegebruiker is het echter nog steeds een prima toestel. De draagbare sport-high-end styling, soepele en vloeiende software-ervaring en mobiele connectiviteit. Het heeft een geweldige integratie met Fitbit. Op sommige gebieden ontbreekt het echter nog steeds, vooral in het segment van de batterijduur.

De opvolger, Pixel Watch 2, zag afgelopen oktober het levenslicht met verschillende verbeteringen. Deze is verkrijgbaar voor de startprijs van $ 349,99. Nu krijgen we ook meerdere berichten over de aankomende Pixel Watch 3. We hebben je onlangs exclusief de afbeeldingen van de Pixel Watch 3 XL gebracht, dus bekijk ze zeker.

Thijs Van der Does