HIFIMAN “Onthuld” de meest verwachte hoofdtelefoon tot nu toe

HIFIMAN is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hifi-audio. Het lanceert koptelefoons van extreem hoge kwaliteit, variërend van honderden tot duizenden dollars, en de producten zijn de prijs zeker waard. Het bedrijf heeft zojuist zijn meest verwachte hoofdtelefoon geïntroduceerd, en dit is de HIFIMAN SUSVARA UNVEILED.

Wat zijn de HIFIMAN SUSVARA ONTHULD?

Fans van het merk HIFIMAN hebben gewacht op de nieuwste versie van het bedrijf in deze serie. Wat deze hoofdtelefoon speciaal maakt, is niet alleen wat het bedrijf heeft gedaan, maar ook wat het bedrijf heeft weggenomen. Meestal worden koptelefoons geleverd met roosters tussen het diafragma en het oor van de luisteraar. Meestal zijn dit metalen gaasjes die bescherming bieden. Dit gaas kan echter ook tot ongewenste reflecties leiden.

HIFIMAN omzeilde dit door de grill er helemaal uit te halen. Dit is de reden dat deze hoofdtelefoon ‘Unveiled’ wordt genoemd. Dit komt omdat “elk detail van goed opgenomen muziek wordt onthuld door het ontwerp en de componenten van de hoofdtelefoon”, aldus Fang Brian, oprichter en CEO van HIFIMAN Electronics. Deze aanpak zorgt voor een veel gedetailleerder geluid vergeleken met de meeste hoofdtelefoons die meshes gebruiken.

Vervolgens heb je de mogelijkheid om de achterplaat te verwijderen als je een meer open geluid wilt. De verwijderbare achterplaat is magnetisch, zodat deze op zijn plaats klikt als je hem erop zet. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat hij eraf valt tijdens een intensieve opnamesessie.

Bij HIFIMAN draait het om het gebruik van hoogwaardige materialen bij zijn producten. Daarom heeft het bedrijf ervoor gekozen zilver te gebruiken voor de geleidende laag. Zilver is extreem geleidend en leidt tot maximale gevoeligheid. U kunt fijnere details in uw audio horen. Hierdoor ontstaat er meer “lucht” in het geluid.

Over het geheel genomen is er een reden waarom dit de meest verwachte upgrade is van de SUSVARA-hoofdtelefoonserie. de SUSVARA UNVEILED bieden verschillende verbeteringen die ze tot een waardevolle aankoop maken. Als je geïnteresseerd bent in het ophalen van een paar, zullen ze je $ 8.000 geven. Dat is een hoge prijs, maar het is het waard als je het beste wilt.

HIFIMAN SUSVARA ONTHULT

Thijs Van der Does