Er zijn zojuist beelden gelekt van Beats’ eerste spreker in bijna tien jaar!

De meeste mensen zijn tegenwoordig bekend met de Beats-lijn met audioaccessoires. Het is een begrip en velen associëren het met kwaliteitshoofdtelefoons. Het bedrijf lanceerde echter in 2012 een iconische Bluetooth-luidspreker, de Pill genaamd. Nu, bijna tien jaar na de meest recente, zijn gelekte afbeeldingen van de nieuwe Beats Pill online gelekt.

Hoewel deze afbeeldingen zijn gelekt, werd het daadwerkelijke apparaat door het bedrijf in een teaser officieel gemaakt. De teaser wijst op een lancering op 25 juni, over minder dan een week. Op dit moment weten we niet hoeveel het bedrijf, eigendom van Apple, voor deze luidspreker zal vragen, maar we verwachten dat dit rond de $200 zal liggen. Het is een premium luidspreker, dus je mag verwachten dat je er een premium prijs voor betaalt.

Er zijn zojuist afbeeldingen gelekt van de nieuwe Beats Pill

Het ontwerp van de Beats Pill is niet revolutionair, maar toch herkenbaar. Als zodanig hoeft het bedrijf niet veel te zeggen over het ontwerp. Als je naar de onderstaande afbeeldingen kijkt, lijkt het erop dat Beats ervoor heeft gekozen om een ​​soortgelijk ontwerp te behouden als de Pill+ die in 2015 werd uitgebracht. Deze keer is het echter niet dubbelzijdig. Met een naam als ‘Pill’ zijn je ontwerpmogelijkheden vrij beperkt, maar het bedrijf is erin geslaagd het er een beetje anders uit te laten zien.

Een verschil tussen deze luidspreker en het oudere model is het feit dat het nieuwere model wordt geleverd met een afneembaar koord. Dit maakt het reizen beter. Aan de achterkant van het toestel zien we de USB-C poort voor het opladen.

Op de afbeeldingen zien we dat deze speaker in minimaal drie kleuren verkrijgbaar zal zijn. Er is een zwarte, rode en gouden kleur. Eerdere Pill-modellen hadden een elegant ogende witte kleur, maar dat is deze keer geen optie. Hoewel de gouden kleur er best mooi uitziet.

Specificaties

Op dit moment weten we niet veel over wat voor specificaties deze nieuwe luidspreker zal bieden. 9To5Mac We hebben een aantal geruchten over de specificaties kunnen achterhalen, dus we weten zeker dat deze kloppen. De luidspreker zou 1,5 pond kunnen wegen en 8,6 x 2,8 x 2,8 inch kunnen meten. Dit wordt dus geen kleine luidspreker. Het zal gebouwd worden om indruk te maken.

Wat de batterij betreft, het lijkt erop dat je tot 24 uur batterijduur mag verwachten met één keer opladen. Dat is veel meer dan de levensduur van 12 uur van zijn voorgangers.

Als u dit meeneemt in de regen of bij het zwembad, kunt u gerust zijn. De nieuwe Beats Pill wordt geleverd met een IP67-classificatie voor water- en stofbestendigheid. Het kan gedurende maximaal 30 minuten worden ondergedompeld in maximaal 3 meter zoet water.

Je kunt dit uiteraard koppelen met je Android- of iOS-apparaat. Als extra bonus is het compatibel met het Find My Device-netwerk van Google en het Find My-netwerk van Apple. Als het klinkt alsof dit een spreker voor jou is, houd dan de officiële aankondiging op 25 juni in de gaten.

Thijs Van der Does