Bestel de Sennheiser Momentum 4 nu voor de laagste prijs ooit!

Amazon Prime Day staat voor de deur en mensen zijn helemaal klaar om te profiteren van geweldige deals. Waarom zou je niet alvast in de stemming komen met deze geweldige deal? De geweldige Sennheiser Momentum 4 draadloze Bluetooth-koptelefoon voor slechts $ 232,78. Dat is minder dan de gebruikelijke prijs van $ 379,95

Als je de naam Sennheiser hoort, is “betaalbaar” niet bepaald het eerste woord dat in je opkomt. Het bedrijf heeft echter een lijn hoofdtelefoons waarvoor je niet al je wereldse bezittingen hoeft op te geven. De Momentum-serie hoofdtelefoons brengt het Sennheiser-geluid naar een redelijker prijsniveau, en de Momentum 4 is de nieuwste en beste.

Dit is een paar Bluetooth-hoofdtelefoons en ze nemen het op tegen enkele van de beste draadloze hoofdtelefoons op de markt. Ze worden geleverd met een paar nauwkeurig afgestelde 42mm-transducers. Hoewel ze betaalbaarder zijn, leveren ze nog steeds het kenmerkende geluid van Sennheiser.

De companion-app wordt geleverd met een ingebouwde EQ waarmee u uw geluidservaring verder kunt aanpassen. U kunt de EQ naar wens aanpassen of kiezen uit de presets in de app. U kunt dus Sennheisers kenmerkende geluid of uw kenmerkende geluid horen.

Naast de geweldige audio, beschikt de Sennheiser Momentum 4 over een aantal top-of-the-line noise cancelling. De microfoons op de koptelefoon zorgen ervoor dat ze een breed scala aan ruis kunnen horen en wegfilteren. Ze laten je jezelf dus isoleren met je muziek.

Dit alles is verpakt in een premium en mooi pakket. De Momentum 4 heeft een elegant en uniek design. Deze hoofdtelefoon is ook ongelooflijk comfortabel. Je zult ze voor langere tijd willen dragen, en dat kan met de batterijduur van 60 uur.

Dit zijn ongetwijfeld een van de beste hoofdtelefoons die je op de markt kunt krijgen, en deze aanbieding maakt ze nog beter.

Kopen bij Amazon

Thijs Van der Does