Bespaar $ 150 met de Google Pixel 8-deal bij Best Buy

Amazon heeft de prijs van de Google Pixel 8 opnieuw verlaagd; nu kan hij van jou zijn voor slechts $ 549. Dat is een fantastische prijs voor deze telefoon en scheelt $ 150 korting op de normale prijs.

Google heeft de Pixel 8 uitgerust met een 6,2-inch scherm, dat nu 120 Hz is, iets dat de iPhone 15 niet eens kan zeggen, en het is dezelfde adviesprijs. De Pixel 8 is behoorlijk rond, en dat maakt hem wel heel fijn om in de hand te houden. Bovendien heeft het de camerabalk aan de achterkant, die bij mij echt begint te groeien. Het zorgt ervoor dat de Pixel zich onderscheidt van de concurrentie, maar zorgt er ook voor dat de telefoon niet op tafel schommelt.

Over camera's gesproken: er zijn brede en ultrabrede sensoren aan boord. Geen telefoto, daarvoor moet je helaas upgraden naar de Pixel 8 Pro. Dit is een Pixel, dus je weet wat je krijgt met de camera. Een aantal behoorlijk goede foto’s doordrenkt met veel AI-magie. Dit omvat Magic Editor, wat eerlijk gezegd een van mijn favoriete functies op de Pixel 8 is. Het biedt je een aantal hele coole manieren om je foto's te veranderen, zoals het verwijderen van mensen en dingen, het veranderen van de achtergrond en meer.

Ten slotte is er één aspect van de Pixel 8 dat we niet over het hoofd kunnen zien, en dat is het software-updategedeelte. Google belooft zeven jaar aan updates – dat wil zeggen Android OS, featuredrops en beveiligingspatches – dat is ongehoord. En de kans is groot dat u klaar bent met uw telefoon voordat Google stopt met het updaten ervan.

Koop bij Amazon

Thijs Van der Does