Bekijk deze T-Mobile aanbiedingen voor de nieuwe Galaxy Foldables!

Samsung Galaxy Unpacked is net geweest en het bedrijf heeft een aantal opwindende dingen laten zien. Het onthulde zijn nieuwe opvouwbare telefoons, de Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6. Wil je deze telefoons voor een goede prijs krijgen? Nou, T-Mobile biedt een aantal geweldige deals op de nieuwe Galaxy foldables.

Wat is dat? Wist je niet dat er vandaag een evenement was? Samsung had net zijn nieuwste Galaxy Unpacked-evenement. Tijdens het evenement kregen we eindelijk een blik op de Galaxy Watch. Tegelijkertijd onthulde het bedrijf de nieuwe Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch 7 Ultra.

De meest opwindende aankondigingen waren rond de nieuwe Galaxy foldables. De Galaxy Z Fold 6 heeft vrijwel hetzelfde ontwerp met een dunnere rand en een bijgewerkte processor. Hetzelfde geldt voor de Galaxy Z Flip 6. Zoals we verwachtten, richtte een groot deel van de aankondiging zich op de integratie met Galaxy AI.

T-Mobile heeft een aantal aanbiedingen voor de nieuwe Galaxy foldables

De Galaxy Z Fold 6 begint bij $ 1.899,99 en de Flip begint bij $ 1.099. Deze prijzen zijn $ 100 hoger dan de telefoons van vorig jaar, en dat is niet geweldig in dit economische klimaat. Dus waarom zou je niet profiteren van een aantal geweldige deals? Dit is wat T-Mobile vraagt.

The Un-Carrier heeft een aantal leuke deals voor deze smakelijke nieuwe telefoons. Uiteraard moet je op het netwerk van T-Mobile zitten om deze deals te krijgen. Als je overweegt om over te stappen naar T-Mobile, dan zul je deze deals geweldig vinden.

Degenen onder jullie die een Galaxy Z Flip 6 willen kopen, kunnen er GRATIS een krijgen bij het toevoegen van een nieuwe lijn of bij een in aanmerking komende inruil. De voorwaarde is dat je het Go5G Plus- of Go5G Next-abonnement moet hebben.

Als de Galaxy Z Fold 6 meer jouw ding is, geldt deze deal ook voor deze telefoon. Je krijgt hem niet gratis, eerlijk gezegd. In plaats daarvan krijg je deze telefoon met tot wel $ 1.100 korting als je een nieuwe lijn op het Go5G Plus- of Go5G Next-abonnement neemt of een in aanmerking komende telefoon inruilt. Dat brengt de prijs omlaag naar $ 799,99. Stel je voor dat je een Galaxy Z Fold 6 krijgt voor ongeveer de prijs van een OnePlus 12!

De deals stoppen daar niet. Als je een van deze telefoons pre-ordert bij T-Mobile, krijg je dubbel zoveel opslagruimte. Dus als je een telefoon pre-ordert, die begint bij 256 GB opslagruimte, krijg je de 512 GB variant voor dezelfde prijs.

Galaxy Horloges

Denk je dat deze deals alleen voor de telefoons zijn? Nee hoor! T-Mobile wil dat je echt in het Galaxy-ecosysteem duikt met wat accessoires. Je kunt een Galaxy Watch 7 (40mm of 44mm) gratis krijgen als je een lijn toevoegt aan een in aanmerking komend abonnement. Als je de Ultra wilt, krijg je tot $ 380 korting op een Galaxy Watch Ultra als je een lijn toevoegt.

Er is ook een koop-één-krijg-één-aanbieding op de Galaxy Watches. Wanneer u een Galaxy Watch koopt bij T-Mobile, krijgt u er een van gelijke of lagere waarde gratis bij (alleen bepaalde horloges). U kunt deze aanbieding alleen krijgen wanneer u een nieuwe Watch-lijn toevoegt. Dat moet u onthouden.

Bundel

Er is een nieuwe bundelaanbieding. Als je een paar Galaxy Buds FE, Galaxy Buds 3 of Galaxy Buds 3 Pro koopt, krijg je drie accessoires (hoesje, screenprotector, oplader) en 25% korting op de hele bundel. Deze aanbieding is alleen in de winkel verkrijgbaar en start op 24 juli.

Thijs Van der Does